Hormon hubnutí? Ano, opravdu existuje!

Hormony se podílejí na fungování všech orgánů v mnoha procesech v těle. Všichni víme, že hormony mohou být zodpovědné za bolestivou menstruaci nebo problémy s akné, ale věděli jste, že existují hormony, které vám pomohou zhubnout? Čtěte dále a dozvíte se více.

image

Můžeme zhubnout, pokud jsou naše hormony v nerovnováze?

Vědci chtěli odpovědět na tuto otázku, protože věděli, že hormony jsou ty, které rozhodují, zda potraviny, které jíme, jsou uloženy jako tuk v našem těle. A co objevili? Pokud podpoříme rozvoj a působení určitých hormonů, může být tělo povzbuzoveno ke vyšší spotřebě kalorií.

Adiponektin: hormon hubnutí

Adiponektin je hormon, který produkuje naše tělo v hnědé tukové tkáni a podílí se na řízení metabolismu, lipidů a sacharidů. Adiponektin se však vyrábí, když má tělo velmi málo tuku. To stimuluje svaly používat sacharidy a přeměnit je na energii.

Tento hormon urychluje spalování tuků, potlačuje chuť k jídlu a snižuje riziko diabetu 2. typu.

S rostoucím věkem klesá produkce adiponektinu

Produkce adiponektinu v našem těle se však s přibývajícím věkem snižuje. Výzkum ukázal, že tento hormon je produkován výhradně v hnědé tukové tkáni a jeho množství s věkem klesá. Proto je pochopitelné, proč mnoho lidí v průběhu let přibývá na váze.

Nakopněte svůj hormon „štíhlosti“ na vyšší obrátky

Klinické studie ukázaly, že aktivací hnědé tukové tkáně může tělo spálit více než 500 kalorií denně!

Chcete získat pevnou a vyrýsovanou figuru? Pak jsou kapsle AdipoBurn XXL tou nejlepší volbou. Tyto kapsle se zaměřují na neodbytná úložiště tuku a eliminují je. Testované subjekty dosáhly úžasných výsledků:

  • obvod pasu se zmenšil o 7,5 cm*
  • obvod hýždí a stehen se snížil až o 6 cm*
  • snížení břišního tuku až o 50 % * spolu s pomocí konzumace zdravé stravy

Zazařte letos na pláži! Kapsle AdipoBurn XXL nyní v perfektní akci! Nezmeškejte a nakupte ještě DNES!

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]

Produkty pro vás