Kávová dieta a její hubnoucí efekt

Nemůžete začít svůj den bez šálku kávy? Máme dobrou zprávu, zdá se, že váš oblíbený nápoj vám může pomoci zhubnout! Pokračujte ve čtení a zjistěte jak.

image

Kávová dieta je relativně nová, ale získává na popularitě rychle. Dieta zahrnuje spotřebu několika šálků kávy denně. Jak ale může pomoci zhubnout?

Co je to kávová dieta?

Nedávné studie ukázaly, že denní spotřeba kávy může zrychlit váš metabolismus, spalovat více tuku, blokovat vstřebávání kalorií a snížit chuť k jídlu.

Vědci studovali obyvatele řeckého ostrova Ikaria, který má velkou populaci zdravých seniorů. Studie prokázaly, že jejich zdravý a dlouhý život je výsledkem vysoké spotřeby kávy bohaté na antioxidanty.

Jak to funguje

Při kávové dietě je třeba vypít alespoň 2 šálky zelené kávy denně. Zelená káva je bohatá více na antioxidanty než káva klasická.

Během diety můžete konzumovat kávu s kofeinem nebo bez něj, ale nedoporučuje se překračovat 2–3 šálky denně. Měli byste se však vyvarovat cukru, mléku nebo whisky.

Poslední studie publikovaná v časopise „Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal“ otestovala tuto stravu u 16 účastníků. Po dobu 12 týdnů, kdy studie trvala, lidé zhubli v průměru až o 8 kg,aniž by změnili svůj životní styl.

Výhody kávové diety

Zelená káva je bohatá na antioxidanty zvané polyfenoly, které mají několik zdravotních výhod – jsou protizánětlivé a zabraňují negativním účinkům volných radikálů.

Výzkumy ukazují, že káva krátce před obědem může snížit množství spotřebovaného jídla. Ve studii zaměřené na 33 lidí s nadváhou, ti, kteří konzumovali 200 ml kávy před jídlem, významně snížili počet spotřebovaných kalorií.

Urychluje metabolismus

Ukázalo se, že denní spotřeba kávy může zvýšit spalování kalorií a množství spáleného tuku, čímž se urychlí proces hubnutí. Ve studii, která se zaměřila na více než 600 lidí, vědci zjistili, že vyšší příjem kofeinu byl spojen s menším počtem kilogramů a sníženým množstvím tuku v těle.

Slimmiccino vám pomůže!

Slimmium vám pomůže zhubnout ještě rychleji pomocí revoluční kávy Slimmiccino – lahodný nápoj s mimořádnými účinky. Proměňte svou ranní kávu v rituál hubnutí.

Díky obsahu extraktů zelené kávy, semen garcinie a guarany vám Slimmiccino pomůže:

  • Zabránit vytváření nového tuku
  • Získat vysokou dávku energie
  • Snížit chuť k jídlu a eliminovat hlad

Všechny tyto zázračné benefiny jen s 8 kaloriemi v 1 porci! Vyzkoušejte Slimmiccino právě nyní ve speciální nabídce!

Produkty pro vás

Mohlo by vás zajímat