Pití vody může pomoci s hubnutím.

Kdo by si pomyslel, že taková běžná věc jako pitná voda může mít tak obrovský vliv na proces hubnutí? Potvrzuje to fascinující studie publikovaná v časopise Journal of Human Nutrition and Dietetics.**Chcete vědět, jak je to možné? Čtěte dál!

image

Autoři této studie během 7 let analyzovali návyky více než 18 000 dospělých. Vědci zjistili, že lidé, kteří pijí nejvíce vody, přijímají nejmenší množství kalorií.** Ale proč? Jedním z důvodů je skutečnost, že nepili sladké nápoje a přijímali i méně nasycených tuků, méně cukru, soli a cholesterolu.

1–3 sklenice vody denně = o 205 kalorií denně méně** 

3 sklenice vody denně zvyšují pravděpodobnost, že budete konzumovat až o 205 kalorií méně za den!** Jednoduchá matematika nám pomůže pochopit, jak velký rozdíl to opravdu dělá… Za měsíc budete moci shodit až 0,8 kg* nebo téměř 10 kg* za rok! A to jen díky 3 sklenicím vody denně – jak snadné!

Znáte ten pocit, když máte strašnou chuť na něco dobrého? POZOR! Možná to není hlad, ale žízeň! Ne nadarmo se říká, že hlad je převlečená žízeň. Je to poměrně běžný jev, když si pleteme hlad se žízní, takže namísto po sklenici vody sáhneme po něčem k jídlu. A to jsou kalorie navíc! Začněte s sebou nosit láhev vody a rozdíl uvidíte rychle.

*Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.

A co když tělo zadržuje přebytečnou vodu?

Pokud se cítíte jako balón a vaše tělo zadržuje přebytečnou vodu, pravděpodobně uvažujete o tom, že budete méně pít… Nic horšího nemůžete udělat! Naopak, měli byste pít více, ale třeba si vybírat vhodné nápoje. Zdravá cirkulace vody pomáhá vašemu lymfatickému systému, který působí také pozitivně proti celulitidě.

Pokud chcete zabít dvě mouchy jednou ranou – AquaSlim EXTREME přesně to, co potřebujete. Ten vám pomůže zbavit se zadržované vody, zmírnit výskyt celulitidy a nastartovat proces hubnutí.

AquaSlim EXTREME je ideálním řešením pro ty, kteří neradi pijí čistou vodu, protože má přírodní malinovou příchuť a neobsahuje cukr. Pomůže Vám uhasit žízeň a dá vám ÚŽASNÝ pocit lehkosti.

Nafouknuté břicho, celulitida a oteklé kotníky se stanou minulostí! Jakmile se Vaše tělo zbaví toxinů, zmizí i ty kila navíc. Další důvod, proč se těšit na léto a plavky!

*Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.

**Zdroj: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. Journal of Human Nutrition and Dietetics