Špatně spíte a přibíráte? Tipy, jak to změnit

Sledujete svou váhu, bojujete s nadbytečnými kily a nevidíte žádné reálné výsledky? I když vám zdravá strava a cvičení mohou pomoci zhubnout, možná jste zapomněli na další důležitý aspekt – spánek. Nedostatek spánku totiž může způsobovat velké problémy.

image

Kvalitní spánek je nesmírně důležitý a opravdu ho nemůžeme ničím nahradit. A přestože je povědomí o důležitosti kvalitního spánku vysoké, znepokojující procento lidí stále nemá dostatek spánku. Namísto doporučených 8 hodin za noc lidé spí v průměru pouze 6,8 hodin. A to může mít vážné následky.

Nedostatek spánku ovlivňuje vaše celkové zdraví a zároveň velmi ztěžuje úspěšné hubnutí.

Jako špatný spánek vlastně brzdí hubnutí?

1. Přejídání a pomalý metabolismus

Pokud nemáte dostate spánku, vaše hormonální rovnováha je narušena. Ovlivňuje to nerovnoměrnou produkci hormonů „hormonů hladu” a leptinu. Proč by vás to mělo zajímat?

Protože s menším množstvím hormonu leptinu a naopak nadbytkem ghrelinu budete mít větší pocit hladu a během metabolických procesů spálíte méně kalorií. Což znamená, že budete pravděpodobně ukládat tuk.

2. Nezastavitelná (večerní) touha po jídle

Pokud nějaký čas nespíte, hladina stresového hormonu – kortizolu – se zvyšuje. Následuje silná touha po sladkých jídlech bohatých na tuky.

V kombinaci s nerovnováhou hormonů leptinu a ghrelinu a (přiznejme si to) špatné sebekontrole to může rychle eskalovat až k přejídání – zejména večer!

3. Hromadění tuků

Věděli jste, že pouze jedna noc nedostatečného spánku může způsobit takovou inzulínovou rezistenci než půl roku při stravě bohaté na tuky? Co však znamená inzulinová rezistence? Pojďme si to objasnit.

Inzulín je hormon, který umožňuje našim buňkám absorbovat krevní cukr z krevního řečiště, které mohou později použít na energii. Když se naše buňky stanou rezistentními na inzulín, nelze absorbovat veškerý cukr v krvi. Proto ho tělo ukládá jako tuk – na nesprávných místech.

Takže nedostatek spánku může znamenat mnohem víc, než jen to, že se budete cítit další den trochu ospale. To je také důvod, proč vaše kila jdou nahoru a ne dolů!

Jak to můžete změnit?

Vyvinuli jsme revoluční produkt, který vám pomůže zvrátit tento stav, a nejenže vám pomůže lépe spát, ale mezitím také i spalovat tuk!

NightBurn EXTREME je jediný spalovač tuků 4 v 1, který vám pomůže zhubnout během spánku. A to navíc 2krát rychleji*!

Pomůže vám:

  • snadněji usnout, lépe spát a ráno se vzbudíte odpočatí,
  • spalovat tuk rychleji, zejména v břišní oblasti,
  • urychlit metabolismus a stimulovat játra, hlavní orgán pro spalování tuků,
  • zbavit se večerní chutě k jídlu a zabránit přeměně kalorií na tuk.

*Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.

Dejte mu šanci!

Vyzkoušejte náš efektivní spalovač tuků, který spaluje tuk během spánku! Mnoho spokojených uživatelů se za něj zaručí! Zastavte boj s hubnutím a nedostatkem spánku s NightBurn EXTREME.

Mohlo by vás zajímat