DENISA: „Cítím se lépe a jsem nadšená ze svého těla!“

Jmenuji se Denisa a je mi 26 let. Pracuji jako kontrolorka kvality ve třísměnném provozu. Podmínky třísměnného provozu způsobily, že moje váha stoupá a klesá a moje tělo už bylo opravdu unavené!

image

Značku Slimmium jsem našla na internetu - musela jsem ji hned vyzkoušet! Teď se cítím lépe, jsem šťastná a nadšená ze svého těla!

MOJE SEBEVĚDOMÍ NEBYLO PŘÍLIŠ VYSOKÉ

Jsem plnoštíhlá. Vždycky jsem měla nafouklé nebo oteklé břicho a nohy. Často jsem byla také unavená, měla jsem výkyvy nálad a moje sebevědomí nebylo příliš vysoké.

NEMĚLA JSEM CO ZTRATIT!

Na webových stránkách jsem si o produktech hodně přečetla a zaujalo mě téměř všechno. Především mě mě nadchly přírodní složky a hodnocení zákazníků. Chvíli jsem váhala, ale nakonec jsem si řekla, že nemám co ztratit.

NEUVĚŘITELNÝ ODVODŇOVACÍ A SPALOVACÍ ÚČINEK

Nejprve jsem měsíc používala AquaSlim. Teď jsem ho začala používat znovu, je to úžasná pomůcka pro eliminaci přebytečné vody z těla. Doporučila jsem ho mamince, která trpí otoky, a ta byla také nadšená.

Kromě toho jsem začala znovu používat AdipoSlim** Extreme. Cítím, že je moje břicho plošší. skvělý účinek na spalování tuků.

SHODILA JSEM 5 KG ZA 3* TÝDNY

Změnu jsem zaznamenala po 2* dnech užívání - cítila jsem se odpočatá, plná energie a velmi spokojená. Nohy a břicho už jsem neměla tak oteklé. Nemohla jsem tomu uvěřit!

Nejprve jsem zhubla 3* kg za 2* týdny, poté jsem zhubla ještě více - celkem 5* kg během 3* týdnů. Snížila jsem velikost oblečení z velikosti 40 na 38* a 4* cm v pase. Přesto nejvýznamnější změnou byla menší stehna!

MÁM MNOHEM LEPŠÍ NÁLADU

Rozhodně mám teď mnohem lepší náladu, když jsem se zbavila otoků na nohou. Díky tomu jsem začala cvičit a zdravěji jíst. Oblečení mi začalo být volnější a moje chutě na sladké a slané nezdravé jídlo se snížily!

CÍTÍM SE ZASE JAKO JÁ

Od té doby, co produkty používám, se můj život hodně změnil. Jsem sebevědomější a hlavně spokojená se svou váhou. Výrobky Slimmium bych ráda doporučila každé ženě i muži, kteří se potýkají se stejnými problémy jako já. Díky Slimmium se cítím opět sama sebou a spokojená.

VYZKOUŠEJTE JE SAMI!

Naše bestsellery - oblíbené produkty Denisy:

AdipoSlim** Extreme a AquaSlim Extreme zaručují rychlou úlevu od otoků, efektivní výsledky hubnutí a ploché břicho.

Kapsle AdipoSlim** EXTREME jsou jedinečným spalovačem tuku, který se zaměřuje na tvrdohlavý břišní tuk. Jeho účinek 2 v 1 urychluje spalování tuků a zabraňuje expanzi tukových buněk.

Osvědčené výsledky: Zmenšení břišního tuku o 50* % a obvodu pasu o 7,5* cm. Studie potvrzují průměrný úbytek hmotnosti 3* kg po 12* týdnech užívání.

Diuretický nápoj AquaSlim EXTREME přináší viditelné výsledky hubnutí již za několik dní*: snižuje nadýmání o 60* %, nadbytečné tekutiny o 27* % a pocit těžkých nohou o 67* %!

Klinicky prokázané účinky - pocit lehkosti s okamžitou účinností!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.

**AdipoBurn je nová vylepšená verze produktu AdipoSlim, který Denisa užívala