Luci: „Vidím výsledky, které jsem vždycky chtěla, a cítím se lépe než kdy jindy.“

Luci pochází ze Španělska a ráda se věnuje různým sportům. Od malička denně běhá a kromě toho také leze a cvičí jógu. Řekla, že nikdy nedržela dietu a že může jíst, co chce. Luci popisuje své tělo jako „přizpůsobivé“: v minulosti vážila mezi 95 a 52 kg a nebylo pro ni příliš těžké zhubnout nebo přibrat.

image

Přečtěte si více o její cestě za hubnutím s produkty Sensilab a o tom, jak se jí podařilo váhu udržet.

„Když jsem viděla první výsledky, byla jsem docela překvapená, protože jsem nečekala, že se dostaví tak rychle“

Luci se o Sensilabu dozvěděla prostřednictvím sociálních médií a protože preferuje vše co nejpřirozenější, rozhodla se, že výrobky sama vyzkouší, protože jsou vyrobeny ze zcela přírodních ingrediencí.

„Vyzkoušela jsem CiderCleanse Extreme, Slimmiccino, NightBurn XXL, L-carnitine 500 a Super Green Mix Drink a používám je dodnes. Výrobky Sensilab jsem začala používat v listopadu loňského roku a vybrala jsem si je, protože se mi líbilo, že jsou vyrobeny ze zcela přírodních složek. Tak jsem je vyzkoušela. Když jsem viděla první výsledky, byla jsem docela překvapená, protože jsem nečekala, že se změna projeví tak rychle. První věc, která začala mizet, byly otoky břicha.“

„Moje nejoblíbenější výrobky, bez kterých bych se neobešla, jsou Slimmiccino a NightBurn XXL s citronovou příchutí. NightBurn XXL mi pomáhá lépe spát a odpočívat, zatímco Slimmiccino mi ráno dodává příval energie. Miluji je.“

„Vidím výsledky, které jsem vždycky chtěla, a cítím se lépe než kdykoli předtím“

„Zatím jsem zhubla 12 kg*. Zlepšil se mi také spánek, přes den mám více energie, jsem aktivnější a hodně se mi zmenšily otoky břicha. Výrobky jsou opravdu chutné, kvalitní, 100% přírodní a přinášejí rychlé a reálné výsledky. Vidím výsledky, které jsem si vždy přála, a cítím se lépe než kdy předtím.“

image

Věděli jste, že…?

• Častou příčinou otoků břicha je plynatost. Polykání vzduchu nebo konzumace potravin s vysokým obsahem vlákniny může vést k tvorbě plynu. Pokud se plyn neuvolňuje, může vést k otokům břicha.

• Pokud máte břicho oteklé kvůli plynatosti, zkuste se vyhnout potravinám, jako jsou fazole a brukvovitá zelenina, například brokolice a zelí. Vyhýbejte se pití sycených nápojů a nepijte z brčka.

• Pokud máte břicho oteklé, protože jste se přejedli, počkejte před dalším jídlem, až se jídlo stráví. Konzumace menších jídel může tomuto problému v budoucnu zabránit.

Vyzkoušejte Slimmiccino a NightBurn XXL pro snadnější hubnutí!

Lahodný kávový nápoj Slimmiccino s funkcí 4 v 1 nastartuje vaše hubnutí a dodá vám příliv energie, který vydrží po celý den. Obsahuje Garcinii kambodžskou, která potlačuje chuť k jídlu a zabraňuje tvorbě nového tuku. Semínka guarany zlepšují váš metabolismus a podporují spalování tuků. 

Luci také používá přípravek NightBurn XXL, který vám pomůže rychleji usnout a lépe spát. Díky dokonalé kombinaci ve vodě rozpustné vlákniny, extraktu z Garcinie kambodžské a vitamínu B6 zabraňuje ukládání tuků a stimuluje proces jejich spalování.

Dnes Luci říká, že se cítí lépe než kdykoli předtím, ale ještě neskončila! Chce pokračovat ve své cestě za lepším a zdravějším pocitem s pomocí výrobků Sensilab. Vyzkoušejte tyto úžasné výrobky sami a připojte se k Luci, která úspěšně odstraňuje tuk z břicha a shazuje nadváhu. Nyní jsou k dispozici časově omezené nabídky!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ
-69%
Speciální cena 869 Kč Běžná cena 2 810 Kč
Zobrazit produkt