image

Co je to menopauza?

Menopauza znamená přirozené ukončení měsíčního menstruačního cyklu ženy. Ačkoli se nejedná o nemoc, menopauza může významně ovlivnit život. Informovanost o nejnovějších výzkumech vám může pomoci pochopit, zvládnout a vyhledat praktickou pomoc při řešení p

Přečtěte si více
image

Kognitivně behaviorální terapie při návalech horka

Je možné přirozeně zvládnout návaly horka? Ano! Věda ukazuje, že kognitivně behaviorální terapie (KBT) skutečně pomáhá. Zjistěte, jak na to!

Přečtěte si více
image

Dieta a recepty, které pomáhají vyrovnat recepty v menopauze

Podpořte zdraví v menopauze vyváženou stravou, která zmírňuje příznaky, reguluje hormony a snižuje rizika, a vybírejte si potraviny bohaté na živiny.

Přečtěte si více
image

Co je to perimenopauza?

Perimenopauza je obdobím výrazných hormonálních výkyvů a změn. Pochopení příznaků, symptomů a strategií, jak ji zvládnout, je pro hladký přechod klíčové.

Přečtěte si více
image

Přírodní prostředky proti nočnímu pocení

Seznamte se s přírodními a bezpečnými metodami kontroly nočního pocení. Dopřejte si chladnější a klidnější spánek s pomocí bylinek a přírodních doplňků.

Přečtěte si více
image

Menopauza a návaly horka

Co jsou to návaly horka a jak můžete minimalizovat jejich dopad na váš každodenní život? Seznamte se s dostupnými strategiemi, které vám pomohou udržet si nadhled a kontrolu.

Přečtěte si více